Skip to content

RGB BV

Home arrow Relaties
Onze Relaties

RGB bedient een brede groep van IT partners zoals (freelance) consultants, resellers, service centers, solution providers en (onafhankelijke) distributeurs over alle continenten.

Nul risico beleid
Al onze producten zijn altijd gegarandeerd new retail in gesealde verpakking met volledig fabrieksgarantie en zulks uiteraard ook geschikt voor eventuele garantie-uitbreidingen voor extra veiligheid. We zijn van mening dat ons strenge nul-risico-beleid en drievoudige kwaliteitsinspecties de integriteit van onze klanten waarborgt en daarmee de sleutel is tot ons succes als onafhankelijke distributeur. Derhalve zijn we ook zeer trots om aan te kondigen dat de laatste 5 jaar maar liefst 70% van de gehele jaarlijkse groei direct afkomstig is uit wederkerende relaties.

Referenties
Wij geloven dat een goede, rechtstreekse klantreferentie de beste manier is om een potentiële relatie oprecht een goed en betrouwbaar inzicht te geven in onze toegevoegde waarde en de effectiviteit van ons nul-risico beleid. Neem hiervoor contact op met onze salesafdeling voor meer informatie.

Onze producten en diensten.
RGB biedt servers, computing, networking en noodstroom producten van zowel Lenovo, IBM, HP, Cisco en APC, als van overige merken die door relaties aangevraagd worden. RGB biedt tevens een brede keuze aan diensten zoals (pre)configuraties, spare parts, gekwalificeerde assemblage en zelfs optioneel vervoer en implementatie van compleet geconfigureerde 42U hoge, 19-inch racks om iedere behoefte te vervullen. Zie de onderdelen producten en diensten van deze website voor mee informatie.

Welk prijsniveau kunt u verwachten?
RGB hanteert een zeer scherpe prijsstelling om het reguliere kanaal aan te vullen of deels te vervangen. Als onafhankelijke distributeur ligt onze focus op het leveren van courante producten en diensten tegen zeer competitieve prijzen zonder risico’s of concessies. Aanvullende communiceren we ook (indien beschikbaar) tweeledige prijzen waarbij onze relaties de keuze hebben om te focussen op de levertijd en/of de scherpste prijs voor een betere aansluiting met eventuele concurrentie.

Gratis technisch server configuratie advies
RGB biedt volledig gratis technisch advies over serverconfiguraties naar al haar relaties! Voel u vrij om deze dienst in te schakelen als goede tweede opinie of mogelijk zelfs als hoofd bron van informatie.

Levertijden kunnen weken korter!
Bekende termen als “twee weken levertijd” of “tien dagen back-to-back” zijn standaard markt verwachtingen die zelfs kunnen oplopen tot meerdere weken. RGB hanteert als standaard een levertijd van slechts dagen op 95% van alle zendingen! Indien nodig kunnen we zelfs koeriersdiensten inzetten om levertijden nog verder te verkorten.

Ervaring en empathie
Al onze medewerkers zijn volledig getrainde professionals en hebben allen op een bepaald moment in hun carrière gewerkt met en/of voor resellers en/of distributeurs. Voor iedere uitdaging hebben we een vergelijkbare business case en belangrijker nog: meerdere oplossingen! Wij kennen uw business, uw relaties, uw markt en uw bijbehorende uitdagingen als geen ander. Daarom geloven we zeer sterk in de kracht van partnership om samen uw uitdaging om te zetten naar oplossingen!

Inkoop outsourcing en fees
RGB biedt outsourcing aan voor inkoopactiviteiten van consultants en/of klein/middelgrote resellers zodat zij zich kunnen focussen op hun kern business. Hierdoor kunt u, ondanks een gebrek aan tijd en/of volume, toch uw relaties een betaalbare one-stop-shop aanbieden zonder concessies in kwaliteit! Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.

 

Language

English

Track & Trace

UPS
TNT
Fedex

Fabrikanten

IBM
HP
Cisco
APC
Lenovo